Ansvarlig AI:

Kom sikkert fra politikker til praktisk implementering

Morgenmøde d. 26. november 2024 i København

Med den nye EU AI-forordning og den stigende implementering af AI, bliver det afgørende at forstå og implementere ansvarlighed i udviklingen og driften af AI løsninger.

Kom til morgenmøde den 26. november 2024 hos Kosmopol Conference Center, Copenhagen, hvor vi sætter fokus på, hvordan Deeploy platformen fremmer AI-udvikling ved at integrere ansvarlighed, compliance og transparens i kernen af AI-modellerne.

Ved at indføre transparens i dine AI-processer kan du optimere dokumentationen, sikre kontinuerligt pålidelige resultater og minimere juridiske og omdømmemæssige risici, hvilket er afgørende for at styrke virksomhedens konkurrenceevne og brugernes tillid.

Vi er glade for at kunne byde flere ekspertforedragere velkommen, herunder Maarten, CEO for Deeploy, og Thomas Henckel & Julie Gerlings, CoE Trustworthy AI for Novo Nordisk, som vil give os værdifuld indsigt i, hvordan ansvarlig AI kan implementeres på tværs af forskellige sektorer.

Derudover præsenterer vi konkrete kunde cases og diskuterer vigtigheden af Explainable AI.

Vi ser frem til en inspirerende eftermiddag med brancheledere inden for finans, offentlig sektor og teknologi, herunder eksperter i AI-governance, risikostyring, data og innovation.

Maarten Stolk

Maarten Stolk

CEO, Deeploy

Maarten Stolk vil demonstrere, hvordan Deeploy-platformen hjælper virksomheder med at operationalisere ansvarlig AI samt hvordan overholdelse af EU AI-forordningen forenkles med automatiserede governance-værktøjer, mens monitorering og menneskelig feedback hjælper organisationer med at skalere AI ansvarligt og opbygge tillid hos stakeholders.

Thomas Henckel & Julie Gerlings

Thomas Henckel & Julie Gerlings

CoE Trustworthy AI, Novo Nordisk

Thomas Henckel og Julie Gerlings vil tage fat på konsekvenserne af EU AI-forordningen med fokus på de praktiske udfordringer, den præsenterer for virksomheder. Derudover vil de diskutere strategier for at sikre effektiv og ansvarlig anvendelse af machine learning i en virksomhed som Novo Nordisk.

Tilmelding

Agenda:

9.00-9.30:
Morgenmad og Networking

9.30-10.00:
Velkomst ved Henning von Hauen, Carve Consulting

10.00-10.30:
Responsible AI med Deeploy-platformen ved Maarten Stolk, Deeploy

10.30-11.00:
Pause og Networking

11.00-11.30:
Kundeoplæg

11.30-12.00:
EU AI-Forordningen: Udfordringer og løsninger ved Julie Gerlings og Thomas Henckel, Novo Nordisk

12.00-13.00:
Frokost og Networking

Deltagelse er gratis.

Mødested:

Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København

Parkering:

Q-Park Nørreport, Linnésgade 1, 1363 København K

Kontaktperson:

Mikkel Jørgensen, Carve Consulting
Mail: mhj@carve.dk
Tlf: +45 24404529