Vores tilgang til Optimering & Styring

Carves tilgang er præget af nørdet faglighed, nysgerrighed om  den enkelte organisations opgaver samt en insisteren på at følge leverancen helt til dørs, så kulturen ændres, og effekten bliver varig. Vi opfatter det som en dyd at have fingrene nede i de relevante processer, når vi arbejder med service improvement. Vores ambition er at ”tage organisationen på” og for alvor forstå udfordringer og løsningspotentiale.

Optimering og styring i et lille hjørne af organisationen giver sjældent den store effekt. Den gode optimering og styringsløsning hænger sammen og berører organisationen både på langs og på tværs. Det er en del af vores trosbekendelse, at vi arbejder for at forstå udfordringer og løsninger både på ledelsesgangen og i maskinrummet. Samtidig tror vi på, at organisationen vil have stor gavn af, at ledelsen bliver endnu mere stedkendt i opgaveløsningen i maskinrummet: Så når vi kan, tager vi ledelsen med derind.

Du er velkommen til at kontakte Peter Rüsch Hansen og Mikael Hegaard for at høre mere om vores tilgang til Optimering og Styring.

Photo of Peter Rüsch Hansen
Mobiltelefon: +45 61 28 48 48
Photo of Mikael Hegaard
Mobiltelefon: +45 25 26 09 00

+++

Vi er præget af nørdet faglighed, nysgerrighed om  den enkelte organisation samt en insisteren på at følge leverancen helt til dørs.

Sådan skaber vi muligheder …

+++

Carve hjælper med at styrke organisationen til at levere mest mulig værdi til eksterne og interne kunder med mindst mulig indsats.

Sådan realiserer vi potentialet …